Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Хаохаи Метал Метериалс Цо, Лтд

Хаохаи Титаниум Цо, Лтд


Адреса:

Биљка бр.19, ТусПарк, Центури Авенуе,

Ксианианг Цити, Схаанки Про., 712000, Кина


Тел:

+86 29 3358 2330

+86 29 3358 2349


Факс:

+86 29 3315 9049


Е-маил:

Инфо@пвдтаргет.цом

Салес@пвдтаргет.цомVruća linija za servis
029 3358 2330

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Полупроводник са цилиндром високог чистоће метала и високе чистоће циљања метала?

Полупроводник са металом за спутање метала изузетно високе чистоће и разноликост циља метала са високом чистоћом?

Циљеви прскања се углавном користе у електронској и информационој индустрији, као што су интегрирани кругови, складиштење информација, приказ течног кристала, ласерска меморија, електронски управљачки уређаји итд. може се применити и на пољу стаклене превлаке; могу се применити и на материјале отпорне на хабање, високотемпературну корозију, декоративне материјале високог квалитета и друге индустрије.

Класификација Према облику се може поделити на дугачку мету, квадратна мета, округла мета, обликован циљ се може подијелити према саставу металног мета, метала од легура, керамичка мета према апликацији се дели на различите полупроводничке керамичке мете , керамички циљни метални материјал за снимање, металне керамичке мете за метање, суперпреводне керамичке мете и керамичке мете велике магнетосорзије класификују се у микроелектронске циљеве, циљеве магнетног снимања, металне оптичке дискове, циљеве племенитих метала, циљеве отпорности на танку фолију, проводне фолије Таргет, Сурфаце Модифицатион Таргет, Таргет Маск, Таргет Децоративе Лаиер, Таргет Елецтроде, Таргет Пацкаге, Отхер Таргет

Како се превазилази искоришћеност циља циљаног магнетона, ниско је, депозиција филма није равномерна

Ротирајуће мете се широко користе у соларним ћелијама, архитектонском стаклу, аутомобилском стаклу, полупроводницима, телевизорима са равним екраном и другим индустријама.

Цилиндричне ротирајуће мете имају велику јачину магнитног поља, ефикасност ефикасности наношења и велику брзину наношења фолије, што омогућава наношење униформног филма на плочастом подлогу велике површине на обе стране циља. Истовремено кроз механизам ротације ради побољшања кориштења мета. Циљно хлађење је адекватније, циљна површина може издржати снажније прскање. Циљ метала за распршивање Комбиновањем са средњом фреквенцијом двоструког циљања магнетронско распршивање може значајно повећати ефикасност производње и смањити трошкове производње.

Магнетно распрскавање има многе предности, циљ метала за наношење метала, али и низак степен депозиције и неједнакост очвршћавања циљне површине, стопа искоришћења циља је ниска и тако даље. Као што је циљна употреба циља у циљу углавном је само око 20% до 30%, што резултира његовом ефикасношћу распршивања је релативно низак. За неке попут злата, сребра, платине и неког циља легуре високе чистоће, као што је припремање ИТО филма, електромагнетног филма, суперпроводног филма, диелектричног филма и других филмских потреба од племенитих метала, како превазићи магнетронско спутање Циљни циљ употреба је мала, филм није уједначен, а други недостаци депозиције су веома важни.

Правокутна равна магнетронска спуттеринг циљна циљна неравнина једва се углавном одражава у два аспекта, с једне стране је неравномјерно једњење у смеру ширине циљне стране, с друге стране, традиционални дизајн правоугаоног цилиндричног цилиндра за циљање равног пљуска. Пут је затворен, на циљном крају дијагоналне позиције склоно на абнормалну појаву језгре, али и на крају мете и директну директну везу Одјељења за озбиљну корозију, а средњи део плитког пљуска, метални цилиндар и гребање Озбиљни делови су увек дијагонално распоређени, тако да се појава назива и крајњи ефекат или дијагонални ефекат. Коначни ефекат циљања циља у великој мјери смањује конзистенцију дубине канала за једење, а цилиндрични ротирајући циљ може добро рјешити ове проблеме и стога има већу стопу искоришћења.