Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Хаохаи Метал Метериалс Цо, Лтд

Хаохаи Титаниум Цо, Лтд


Адреса:

Биљка бр.19, ТусПарк, Центури Авенуе,

Ксианианг Цити, Схаанки Про., 712000, Кина


Тел:

+86 29 3358 2330

+86 29 3358 2349


Факс:

+86 29 3315 9049


Е-маил:

Инфо@пвдтаргет.цом

Салес@пвдтаргет.цомVruća linija za servis
029 3358 2330

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Обришите и очистите циљеве прскања


Обришите и очистите циљеве прскања


Clean.jpg

Питање одмашћивања циља спутера је неопходно природом производног процеса. Свака мета за наношење траке ће захтевати механичку завршну обраду - тј. Машинско обрађивање или брушење - уједначено, готових димензија након што се туљци материјала вакуумирају или се вруће притисне. То је механичка завршна обрада која може представити масти које се морају уклонити пре него што је материјал компатибилан са вакуумским окружењем.

 

Стандардни метод за уклањање контаминације површине брише се материјалом без влакана који је натопљен у изопропил алкохол.

 

У посебним случајевима изузетно реактивних материјала (нпр. Ретких земља, алкалних метала), изопропил алкохол се не препоручује. У том случају је утврдјено да је разређивач боја задовољавајући у уклањању заштитних уљних премаза често покривајући ове материјале (комерцијално доступне у малопродајним објектима као што је Сеарс).

 

Одређени материјали за испаравање могу се директно ливати без потребе за машинском обрадом или брушењем. АЦИ легуре могу направити различите материјале на овај начин: нарочито, племенити метали, ватростални материјали и други не-реактивни материјали.

 

Остали елементи и легуре, пре свега Ау / Бе, Ал-лежерне легуре, Цр-лежишта и ретке земље, развијаће оксидни слој у процесу топљења и нису погодни за овај начин производње. Њихове површине морају се брусити абразивно како би се уклонили оксиди.

 

ДРУГЕ МЕТОДЕ: РЕЗУЛТАТИ ВЕБ ПРЕТРАЖИВАЊА ЗА ОДЛАГАЊЕ ПОДСТРАТЕ

 

1. Спраи импингемент са Алуминијум Акуамате СФ штандом

 

2. Пошто се лантан лако може оксидирати, он је натопљен у уљем (течни парафин). Тако је ацетон елиминисан одмашћивањем или, по потреби, ултразвучним чишћењем.

 

3. Ултразвучно у ацетону

 

4. Размазати у топлом (40 ° Ц) алкалном сурфактанту

 

5. Узорци су пескирани и размашчени ултразвучним чишћењем у ацетону

 

6. Подлоге електронске опреме су очишћене у ацетону и метанолу у ултразвучном купатилу. Тада су подлоге подвргнуте одмашћењу паре у изопропил алкохолу и суше у врућој атмосфери.

 

7. Тада су подлоге подвргнуте одмашћењу паре у изопропил алкохолу