Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Хаохаи Метал Метериалс Цо, Лтд

Хаохаи Титаниум Цо, Лтд


Адреса:

Биљка бр.19, ТусПарк, Центури Авенуе,

Ксианианг Цити, Схаанки Про., 712000, Кина


Тел:

+86 29 3358 2330

+86 29 3358 2349


Факс:

+86 29 3315 9049


Е-маил:

Инфо@пвдтаргет.цом

Салес@пвдтаргет.цомVruća linija za servis
029 3358 2330

Ekološka politika

Dom > o nama > Ekološka politika

Haohai Metalis je posvećena smanjenje njihovog uticaja na životnu sredinu. Naš cilj je da biste bili sigurni da Kompanijinih i operacije u skladu sa federalnom, državnim i lokalnim ekološkim standardima. Smatramo da je odgovarajući balans može i treba da se postigne između životne ciljeve i ekonomsko stanje

Ćemo težiti da biste poboljšali nam ekološke performanse tokom vremena, a dodatne projekte i aktivnosti koje će dodatno smanjiti nam uticaj na životnu sredinu.

Naša posvećenost životne sredine proširuje na naše kupce, naše osoblje i zajednica u kojima radimo.

Posvećeni smo:

-Upoznaj ili premašuju svim primenljivim zakonima, propisa i drugih propisa koji se odnose na ekološki aspekt našeg sajta, kao i održavaju u naše registrovati propisima i zakonima.

-Koji se truditi da osigura da sve naše aktivnosti ostvaruje se na način koji sprečava zagađenje životne sredine.

-Biti stalno upoznat sa svim pitanja zaštite životne sredine - posebno one koje imaju direktne relevantnosti za naš posao.

-Komunikaciju naše ekološke obaveze i napore za naše osoblje, kupce, dobavljače i našu zajednicu, da upotpunimo vremenom koje teži da izmerimo nam uticaj na životnu sredinu i tako što ćete postaviti ciljeve za smanjenje ovih udara svake godine

-Rad sa odgovarajućim škarta smanjenje i materijalni reciklaže šeme da biste smanjili naš uticaj na životnu sredinu. Koristite akreditovani program za pomak izduvnih gasova koji generiše naših aktivnosti.

-Izaberite dobavljača koji su svesni svoje ekološke odgovornosti, gde god da izvršimo, putem naše nabavljanja politike.

-Neprekidno razvija i pregledajte postupke za zaštitu životne sredine i prati njihov napredak, tako da ga možemo poboljšati naše politike.

Svi smo poteri i održavati je razvoj kontinuirani tehnologija za bolji ljudski život; Kontinuirani okruženje izvrsnost za kreiranje zelenije zemlju.